Kittens

Kitten contactformulier

 
 
 
 
 
 

Onze kittens worden geboren bij ons thuis en groeien op in ons gezin. De kittens zijn verschillende mensen, kinderen en volwassen katten gewend en zullen dus goed gesocialiseerd naar hun nieuwe huisje vertrekken.


Onze kittens mogen verhuizen na 14/15 weken na castratie, zijn volledig ingeent/gechipt en ontwormt en mogen alleen verhuizen als ze goed gezond zijn. Onze kittens hebben een mooie stamboom en ze worden verkocht met koopcontract. Voor meer informatie verzoeken we u om contact met ons op te nemen.


Alle ouders zijn in het bezit van een goede stamboom en wij zoeken de ouders bij elkaar op lief karakter, een mooie stevige bouw en mooie kleurpatronen. Onze katten zijn allemaal negatief getest op FiV/Felv en getest op HCM/PKd en CIN (echo en DNA) en zijn dus vrij van de rasgebonden ziektes.


Kijk voor meer informatie bij Fokbeleid en aanschaf kitten.


Kittens


Zodra wij een nestje verwachten zullen we dit op de website vermelden. Zodra de kittens beschikbaar komen dan zullen we dat vermelden op de website en onze FB pagina.


Mocht u interesse hebben in een kitten van onze cattery dan kunt u het onderstaande formulier invullen en dan gaan we kijken er een match is. Wij werken niet meer met een wachtlijst maar u kunt altijd laten weten interesse te hebben. 

Onze kittens worden gecastreerd verkocht zodat wij zeker weten dat uw nieuwe huisdier ook als huisdier gehouden zal gaan worden. Wij zijn geen voorstander van eenmalige (pret)nestjes en vragen over later castreren bij eigen dierenarts hoeft u niet te stellen.


Wij verkopen op dit moment niet actief voor de fok. Mensen die zeer serieus zijn, liefde hebben voor het ras en interesse hebben in fokken, op een verantwoorde manier, kunnen altijd contact opnemen voor een gesprek hierover.

     Ragdolls of Nightwishdolls