Vorige nestjes

Vorige nestjes

Nestje A

geboren op 26 april 2015 van Mowaki's Noortje x Darlinlildolls Waimea of Rosevalley


Uit dit nestje hebben 3 prachtige katertjes (allemaal blue tabby bicolor) en 3 heerlijke meisjes (1x blue tabby bicolor en 2x blue point) gekregen. Ze zijn geboren met een keizersnede en we hebben besloten dat dit dan ook het eerste en laatste nestje van Noortje is.

Nestje B

Isabel x Boy Odin, geboren op 11 juli 2015


Bayla, Beertje en Jolene hebben het heerlijke karakter van mama mee gekregen. Bayla en Beertje zijn bij hele lieve mensen terecht gekomen die zeker nog elke week een foto sturen en er niet over uit kunnen hoe lief ze zijn. We vinden het heel bijzonder dat we ze hebben mogen zien opgroeien. Jolene is voorlopig nog bij ons in de cattery en hopelijk ontwikkeld ze zich tot een mooie Ragdoll dame!

Nestje C

geboren op 6 juni 2016 van Isabel x Tobi


Dit was ons eerste nestje van de eigen kater Tobi dus we waren reuze benieuwd wat hij allemaal aan zijn kinderen zou mee geven. Casper, Cody, Charley en Catja hebben vooral het vreselijke lieve en ook een beetje ondeugende karater mee gekregen en ook over hun looks mogen we niet klagen.

Nestje D

geboren op 4 juli 2016 van Sansa en Tobi


Na bijna 2 jaar wachten konden we eindelijk de kleintjes van Sansa verwelkomen. Alle 4 stuk voor stuk vreselijk lief en wat meer bescheiden dan de kittens van Isabel. Dientje is bij ons in de cattery gebleven en in mei/juni 2017 verwachten we volle broertjes en zusjes van haar.

Nestje E

geboren op 25 mei 2017 van Sansa en Tobi


In 2018 hebben we de combinatie van Sansa en Tobi herhaald en dit bleek ook achteraf Tobi's laatste nestje te zijn. De 4 E'tjes zijn allemaal naar heerlijke gezinnen gegaan.

Nestje F

geboren op 17 augustus 2017 van Olly en Milo


Na lang wachten was Olly eindelijk zwanger van Milo en na heel lang wachten zijn de 4 kittens geboren met keizersnede. Het was een heerlijk nestje en hieruit hebben we Faya aangehouden voor de fok. Zij woont bij vrienden en wordt heerlijk verwend. Hopelijk gaat zij ons ook ooit kittens geven.

Nestje G

geboren op 10 november 2017 van Sansa en Sam


Als totale verrasing had Sam besloten dat hij al een volwassen kater was, toen bleek dat Sansa zwanger was van hem. Gigi is dan ook onze Greatest Gift en een vreselijk lief meisje waar ik lastig afscheid van kon nemen. Zij woont nu bij Annelies Slot en haar gezin, als aanwinst van onze beide cattery's.

Nestje H

geboren op 23 maart 2018 van Dientje en Sam


Een van de makkelijkste en fijnste nestjes ooit. Dientje is een super mama dus voor mij was het vooral kijken en genieten hoe alles lekker groeide en ontwikkelde. We hebben Hailey Sue gehouden

     Ragdolls of Nightwishdolls